reis andalusie

Rondreis

We bieden 3 formules aan ; Welke rondreis heeft jullie voorkeur?

- 8-daagse begeleide rondreis per minibusje langs de koningssteden van Andalusië
fly & drive in Oost­-Andalusie met verblijf in 2 Vlaamse B&B's
combinatie-­reis : enkele dagen B&B + bezoek van cultuursteden

Cordoba MezquitaGranada AlhambraGroepsreis AndalusieReis SevillaRondreis Andalusie

Rondreis Andalusië

Anchor: niet wijzigen

Het is een klassieker, de rondreis door Andalusië langs Sevilla, Granada en Córdoba. Drie prachtige koningssteden waar zowel katholieke als Moorse vorsten resideerden. Je bezoekt eveneens het gezellige Ronda met de beroemde brug over de kloof, maar ook de levendige havenstad Málaga met sierlijke promenades staat op het programma. Deze 8­-daagse begeleide rondreis laat je de hoogtepunten zien, maar evenzeer passeer je langs plekken die weinig andere toeristen bezoeken. We reizen per minibus met max. 8 personen, zodat de nadruk ligt op kleinschaligheid en gezelligheid.

Voor meer info : www.rondreis-­andalusie.com

Casa Clavifly & drive Spanje

Fly & Drive

Anchor: niet wijzigen

Rondreis langs 2 Vlaamse B&B ́s. Wij bieden u een rondreis aan doorheen een ongekend, maar interessant deel van Andalusië, waarbij u verblijft in kleinschalige accomodaties, elk met een eigen karakter en sfeer en die met passie gerund worden. Op die manier kan U de cultuur en de prachtige, afwisselende natuur van Oost­-Andalusië verkennen per huurwagen zonder ál te veel kilometers te moeten afleggen. In de voorgestelde Bed & Breakfasts mag u een gastvrij en persoonlijk onthaal verwachten, schone en comfortabele kamers en een gezellige babbel. U kan de reis uiteraard volledig naar eigen inzicht, volgorde, lengte en budget samenstellen. (met een minimum van 2 nachten per verblijf).

Vraag naar ons uitgebreide info-­document van de Fly & drive

Combi-reis

Anchor: niet wijzigen

B&B + enkele cultuursteden. Liever op eigen houtje en ritme rondtrekken? Dan is deze nieuwe formule misschien iets voor jullie? Volgens eigen inzicht & planning verblijven jullie eerst een paar dagen in B&B Casa Clavi en tijdens het tweede deel van de vakantie bezoeken jullie de cultuursteden naar keuze. (Sevilla, Granada en/of Córdoba) In de steden verblijven jullie in mooie 4*-­hotels. Volgens jullie voorkeur boeken wij de hotels en zorgen eveneens voor de tickets van de belangrijkste monumenten. Jullie krijgen van ons een op maat gemaakt logboek met allerlei info & tips, dat je dagelijks kan gebruiken tijdens de stadsbezoeken.

Vraag naar ons uitgebreide info-­document van de Combi-­reis

Top