Alhambra Granada

Granada & Alhambra

Anchor: niet wijzigen

Een daguitstap naar Granada is een absolute aanrader! Gelegen aan de voet van de indrukwekkende Sierra Nevada. De pracht van het Alhambra (Moorse burcht en paleizen), gecombineerd met een half dagje kuieren door de smalle straatjes van het "oude" Granada zullen een onvergetelijke indruk achterlaten! (denk eraan om tickets te reserveren, vraag ons info!)

Kust Almeria

Middellandse zee

Anchor: niet wijzigen

Een uitstap naar de kust (45min) mag ook gerust op de planning staan. Liever het toeristische Águilas of verkies je een verlaten strandje. In Garrucha de verse vis proeven of in het Moorse witte dorpje Mojácar van het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee genieten, of nog verder naar het zuiden kun je het natuurgebied "Cabo de Gata", met zijn prachtige stranden gaan verkennen.

 natuurgebied-almeria-b&b

Sierra De Maria y Los Velez

Anchor: niet wijzigen

B&B Casa Clavi ligt aan de rand van dit bergachtige natuurgebied. Outdoorliefhebbers zullen de natuur en spectaculaire uitzichten zeker weten te appreciëren. Als je graag de omgeving verkent met de wagen, dat kan ; We hebben een paar heel mooie autoroutes uitgestippeld.

Los VelezAutoroutesGranadaAlmeria sierra-nevada-granada

Autoroutes

Anchor: niet wijzigen

Onze prachtige, afwisselende regio verkennen met de huurwagen? Langs lieflijke dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, uitgestrekte hoogvlaktes, stuwmeren,...We geven jullie hier ter plaatse graag uitleg en tips over mogelijke autotochten met onderweg mooie uitzichten of fijne terrasjes.

klik op de foto voor meer foto's van onze omgeving

Grotwoningen Guandix

Guadix

Anchor: niet wijzigen

Deze stad in de provincie Granada met de Sierra Nevada op de achtergrond heeft een gezellig centrum en gigantische kathedraal. Guadix is vooral bekend vanwege de “barrio de las cuevas”; een wijk waar ongeveer 2000 bewoonde grotwoningen te bezichtigen zijn. Rij ook zeker eens langs de “badlands” als je houdt van spectaculaire zichten van unieke landschappen.
Velez Rubio

Andere

Anchor: niet wijzigen

Er zijn nog tal van andere uitstappen mogelijk zoals : Onze dorpjes
Vélez-­Blanco en Vélez-­Rubio, de steden Almería, Murcia en Lorca, het attractiepark Mini-­Hollywood, de grotten van Sorbas, het waterpretpark in Vera,...Vraag ons gerust een voorbeeld van een mogelijke weekplanning.

Voor de outdoor­liefhebbers zijn er nog de naburige natuurgebieden van Sierra de Cazorla, Sierra de Espunas en Sierra de Baza.

Top