b&b Casa Clavi

Accommodatie

Een unieke mix van gezelligheid en gastvrijheid , gecombineerd met stijl,
charme en rust maken van jullie vakantie een onvergetelijke ervaring.
Casa Clavi is...

...een plek om je thuis te voelen!
...genieten van een cocktail aan het zwembad.
...actief het Andalusische binnenland verkennen.
...vakantiesfeer met een glaasje wijn tijdens een gezellig avondmaal.
...een tussenstop tijdens jullie Andalusië-­reis.
...gewoon ver weg van alle stress ontspannen.
...relaxen met een boek in de tuin of op het terras.

eigenaars b&b casa clavi

BIJ WIE LOGEREN JULLIE?

Anchor: niet wijzigen

Ivette & Luc (en het hondje Max), heten jullie van harte welkom te Casa Clavi! Ze zijn in 2004 naar Andalusië getrokken om een oude boerderij om te toveren tot een gezellige B&B met 5 comfortabele kamers. Ivette is afkomstig van Turnhout en zorgt vooral voor de lekkere keuken en nette kamers, terwijl Luc uit Maaseik komt en de gasten bedient tijdens het ontbijt & avondmaal. Hij zal jullie ook allerhande informatie geven over mogelijke activiteiten & excursies. Al meer dan 10 jaar kunnen gasten genieten van de gastvrijheid en enthousiasme van Ivette & Luc. 

B&B Casa Claví staat voor het 3e jaar op rij in de top 5 van Spaanse B&B's. In 2012 hebben ze zelfs een 2e plaats bereikt van alle B&B ́s verzameld in het boekje "Logeren bij Belgen in het Zuiden"! De Uitgeverij Lannoo beloonde Casa Claví daarom met de titel “B&B van het jaar”.

Casa Clavi is officiëel geregistreerd voor de Andalusische dienst van toerisme onder het nummer CR/AL/00094. U kunt bijgevolg zeker zijn op het gebied van veiligheid of verzekering en op vraag of in geval van een annulatie kan een faktuur afgeleverd worden.

casa clavi kamer granadaBadkamer Granadakamer Lorcakamer Malagazwembad casa claviBadkamer SevillaTerras casa clavi

De kamers

Anchor: niet wijzigen

De 5 rookvrije kamers met een typisch Andalusisch karakter worden aangeboden met een gezond, uitgebreid ontbijt inclusief. Het zijn allemaal ruime kamers met eigen badkamer (3 met douche, 2 met bad/douche) en terras. Lakens en handdoeken zijn voorzien en de kamers worden iedere dag gepoetst. De kamers hebben allemaal een naam gekregen van een Zuid-Spaanse stad ; Zo logeren jullie in de Cordoba-, Granada-, Lorca-, Malaga- of Sevilla-kamer.  Klik op de foto hiernaast om meer foto's te zien van de mooie kamers, terras en zwembad.

Tapasontbijt b&b Andalusie avondmaal b&bpaella b&btables d'hôtesWijnavond

Culinair

Anchor: niet wijzigen

Ontbijt : Iedere dag wordt een gezond, uitgebreid ontbijt geserveerd om de dag alvast goed te starten. Dagelijks voorzien : zelfgebakken brood & broodjes & toastbrood, zelfgemaakte confituur, choco, kaas, hesp, smeerkaasjes, yoghourt, glaasje vers fruitsap, water, koffie, thee, vers fruit. Meerder keren per week worden eitjes, koffiekoeken, croissants & wentelteefjes geserveerd.

Avondmaal : 5x per week wordt een 3-­gangen menu aangeboden met dagverse lokale ingrediënten (Vlaams­-Spaanse keuken).  Een Spaanse avond met tapa's en paella, een barbecue of een lekkere Italiaanse pasta staan ook regelmatig op het menu!  Een lekker glaasje wijn mag niet ontbreken natuurlijk, af en toe organiseren we een Spaanse wijn-degustatie.

Granada Murcia

Ligging

Anchor: niet wijzigen

Casa Clavi bevindt zich in Andalusië, in het noorden van de provincie Almería tussen de steden Murcia en Granada. De B&B ligt temidden van amandelboomgaarden en kijkt uit over de bergen van het natuurgebied “Sierra de Maria y los Vélez”

Top